... že poješ ali si želiš peti?

... želiš postati še boljši?

... učne ure petja skozi vse leto ...

... pod mentorstvom uveljavljenih

in popularnih glasbenikov ...

... postani del generacije HITOV!

  • Slika
  • Slika

MENTORSTVO

Od leta 2010 sodelujemo z Marjetko Vovk, pevko glasbene zasedbe Tangels. Marjetka je dokončala študij na Akademiji za Glasbo v Ljubljani ter diplomirala na oddelku Glasbena Pedagogika in si pridobila uradni naziv "profesor glasbe".
Poleg tega je Marjetka diplomirala tudi iz klasičnega solo petja na Srednji Glasbeni Šoli v Celju. Z izjemnim pristopom do mladih in s posebnim pedagoškim pristopom ter praktičnimi izkušnjami nastopanja na različnih odrih, tako klasičnih, kot zabavnih, mlade navdušuje s svojimi pop-pevskimi urami.
Velik poudarek poleg načina petja Marjetka daje tudi na interpretacijo v petju, saj meni, da mora imeti vsak pevec svojo interpretacijsko noto, po kateri je prepoznaven in vsak vokalist lahko preko spoznavanja svojega vokala poišče svojo “individualno pevsko prepoznavnost”. Dobra sodelovanja že dajejo rezultate, pod našim glasbenim vodstvom Marjetka pripravlja tudi nekatera odmevna imena, med drugim tudi popularno pevko April in pa mali glasbeni čudež Lino Kuduzovič, ki jo je pevsko pripravljala na nastope v SLOVENIJA IMA TALENT, kjer je Lina ZMAGALA!

Poleg Marjetke v programu POP petja kot svetovalec in mentor sodeluje tudi uspešen glasbeni avtor in producent Raay (Aleš Vovk), prav tako član zasedbe Tangels in avtor številnih slovenskih glasbenih Hitov in uspešnic za izvajalce kot so April, Nuša Derenda, Manca Špik, Tangels, Maja Slatinšek, Žana, Peter Januš, bepop, Unique, Špelca, Ela, Turbo Angels in druge... V okviru našega programa sodeluje s pevko Marjetko pri večjih skupinah, ko gre za večglasno petje in za pripravljanje ter aranžiranje spremljevalnih vokalov bodisi za različne nastope ali festivale. Na podlagi uspešnih pevskih vaj in napredovanja ter opaženega talenta pa se je že rodilo tudi sodelovanje v smislu glasbene kariere.